Λεωφ. Αργυρουπόλεως 28, Αργυρούπολη
Δευ-Σαβ 8:00 πμ - 5:00 μμ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Λεωφ. Αργυρουπόλεως 28, Αργυρούπολη
Δευ-Σαβ 8:00 πμ - 5:00 μμ
    Oikopest > Απεντόμωση για Ξυλοφάγα

Απεντόμωση για Ξυλοφάγα

 

Οριστική καταπολέμηση για τερμίτες ξύλου, σαράκι, ξυλοφάγα μυρμήγκια και άλλα έντομα ξύλου με ασφάλεια

 Η καταπολέμηση για τερμίτες ξύλου, για το σαράκι του ξύλου, τα ξυλοφάγα μυρμήγκια και για άλλα ξυλοφάγα έντομα από ειδικούς στην απεντόμωση κρίνεται, σε πολλές περιπτώσεις, ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για την αντιμετώπισή τους. 

τερμιτες στα επιπλα

Απεντόμωση για ξυλοφάγα

Η απεντόμωση για ξυλοφάγα έντομα είναι αναγκαία για την προστασία των ξύλινων δομών και επίπλων από την καταστροφή που προκαλούν τα έντομα ξύλου όπως οι τερμίτες, τα σαράκια και άλλα. 


Οι μέθοδοι απεντόμωσης για ξυλοφάγα έντομα

Στην Oikopest αντιμετωπίζουμε τα έντομα ξύλου με διάφορες μεθόδους, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και άλλους παράγοντες. Οι μέθοδοι για την απεντόμωση ξυλοφάγων εντόμων που ακολουθούμε περιγράφονται παρακάτω.

Χημική απεντόμωση

Κατά τη χημική απεντόμωση εφαρμόζονται χημικά προϊόντα σε περιοχές ενδεχόμενης επίθεσης των ξυλοφάγων εντόμων ή σε ξύλινες επιφάνειες προληπτικά για την αποτροπή μελλοντικών επιθέσεων.

Παγίδες ελέγχου επιθέσεων

Τοποθετούμε παγίδες ή ελέγχουμε προσεκτικά τις ξύλινες δομές για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τυχόν επιθέσεων.

Θερμική εξόντωση

Τα ξυλοφάγα έντομα είναι ευαίσθητα στη θερμότητα. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιούμε ειδικά εξοπλισμένες συσκευές που ανεβάζουν τη θερμοκρασία σε αντικείμενα ή χώρους και σε επίπεδα, όπου υπάρχει κινητικότητα από ξυλοφάγα έντομα.

Αφαίρεση και ενδεχόμενη αντικατάσταση: Σε περιπτώσεις με σοβαρές ζημιές, το επιρρεπές ξύλο αφαιρείται και αντικαθίσταται με υγιές ξύλο.


Πρόληψη

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες της Oikopest παρέχουν συμβουλές για την πρόληψη των ξυλοφάγων εντόμων, όπως η συντήρηση των ξύλινων δομών και η αποφυγή υγρασίας.

Η απεντόμωση για ξυλοφάγα έντομα είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της αξίας και της δομικής ακεραιότητας των κτιρίων και των ξύλινων αντικειμένων. Είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με επαγγελματίες απεντομωτές για την αποτελεσματική προστασία του περιβάλλοντός σας από αυτά τα ενοχλητικά έντομα.

Ενημερωθείτε από την Oikopest σχετικά με τα ξυλοφάγα έντομα, τη φυσική αντιμετώπιση ή την απεντόμωση με τη χρήση χημικών προϊόντων, το κόστος και οτιδήποτε πρέπει να γνωρίζετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή κλείστε το ραντεβού σας online, για να απαλλαγείτε άμεσα, αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια από τερμίτες, σαράκια και από οποιαδήποτε έντομα ξύλου.